Velkommen tIl Efterskolernes Aften

Efterskolernes Aften onsdag den 10. januar kl 18-21

Vi holder åbent på Efterskolernes Aften, trods sne og is 🙂
Vær dog opmærksom på, at vejene hertil fra Silkeborg men især fra Skanderborg-siden stadig er isede og glatte, så kør forsigtigt og beregn dobbelt køretid. Ses vi ikke onsdag er man også velkommen til at komme forbi på vores andre Åbent Hus-dage, se datoerne her på hjemmesiden, under Besøg Skolen.

Når I kommer til Efterskolernes Aften hos HNIE vil I få et grundigt indblik i et efterskoleår hos os. Der vil i løbet af denne aften være samlinger i foredragssalen hvor forstander Lars Fey eller viceforstander Anna-Mette Fischer vil fortælle om skolens værdier, samt vise billeder fra livet på skolen, vores ture, projekter osv.

Herefter vil forskellige lærere stå til rådighed for spørgsmål og lignende. Linje-lærerne vil være at finde i hver deres område, hvis I vil høre mere om de enkelte linjer.

De nuværende elever vil vise rundt på hele skolen og her kan man få et indgående indblik i hverdagslivet og dagligdagen. Man er velkommen til at stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord.

Køkkenet stiller kaffe og kage frem.

OBS: Vi har kun få ledige pladser på udvalgte linjer til de næste skoleår, se mere under “pladser og venteliste”.

Har du ikke mulighed for at besøge os på Efterskolernes Aften, kan du se mere om vores besøgssøndage på vores besøgsside: