TIL LANDS. TIL VANDS. I LUFTEN.

Vi er en specialiseret Adventure Race efterskole. Vi dyster i kajak, kano, terrænløb, svømning, mountainbike og meget mere i det fri. Her arbejder vi sammen i hold, og vi lærer, hvordan man skaber et team, der kan håndtere pressede situationer. Kan du lide at få pulsen op i det røde felt, og elsker du frisk luft, er vi klar til dig. Meld dig, og vær med til at forsvare efterskolens danmarksmesterskab i Adventure Race.

FACILITETER PÅ ADVENTURE

UdfordrInger I fællesskab

Fællesskabet betyder meget på adventurelinjen på efterskolen, hvor teamsamarbejdet vægtes højt. I løbet af året vil vi arbejde ud fra forskellige holdsammensætninger, hvor hver enkelt skal bidrage med sine stærkeste sider og hjælpe sine holdkammerater og omvendt.

I løbet af skoleåret forventer vi som efterskole at deltage i diverse Adventure Race events, og du vil desuden stifte bekendtskab med klatring, rulleskøjteløb, BMX, træningslære, navigation m.m.

Adventure-underviserne er veluddannede instruktører i kano, kajak, MTB, idræt og svømning.

“VI GIVER GODE UDFORDRINGER OG OPLEVELSER I NATUREN MED DIN EGEN KROP SOM MOTOR.”

Andreas Clausen – linjelærer Adventure Race

ALSIDIG UNDERVISNING

Som adventure efterskole lægger vi på HNIE vægt på en meget alsidig undervisning. Eksempelvis kan orienteringsøb, terrænløb, forhindringsløb, mountainbike, svømning, kano og kajak indgå i undervisningen ligesom brugen af GPS, holdsamarbejde og hjernegymnastik.

Du vil ikke blive ekspert på et enkelt område, men blive en alsidig idrætsudøver i god form, der forstår at samarbejde og nyder at konkurrere i og med naturen. Adventure foregår så vidt muligt i den flotte kuperede natur omkring os, selvom vi et par enkelte gange ”sniger” os inden døre.

BONUSINFO:

VI ER FORSVARENDE DANSKE MESTRE I ADVENTURE RACE FOR EFTERSKOLER