Efterskolernes Dag og Aften

Her er der åbent hus, og ingen tilmelding nødvendig. Her er der masser af liv på skolen og du kan møde alle linjelærere og hele ledelsen.

Efterskolernes Dag ligger sidste søndag i september – Læs mere her

Programmet for Efterskolernes Aften finder du her

Besøgs-søndage 2022/2023:

11. september, 30. oktober, 20. november, 26. februar, 19. marts, 23. april, 14. maj, 4. juni.

Alle besøgs-søndage starter kl. 14:30 og slutter cirka kl. 16/16.30.

Derudover kan man besøge os til Efterskolernes Dag den sidste søndag i september kl. 13-17 og Efterskolernes Aften i januar kl. 18-21.

Tilmelding nedenfor til besøgssøndage. Ingen tilmelding nødvendig til Efterskolernes Dag/Aften


OBS. PLADSER & VENTELISTE

Vi har pt. begrænsede pladser på særlige årgange og linjer.

Se info om ledige pladser og ventelister her ➝


Du skal besøge os Inden endelIg optagelse

Hvis du overvejer at tage et år på efterskole hos os, skal du have besøgt skolen, inden du betaler tilmeldelsesgebyret 15 måneder før skolestart. Dvs. du kan godt tilmelde dig langt ud i fremtiden, men inden den endelig optagelse/første betaling, forventer vi du været på besøg.

Besøgs-søndage
På besøgs-søndagene samt efterskolernes dag og aften vil du kunne få en rundvisning på skolen af en af de nuværende elever eller en lærer og en samtale med en lærer. Du vil se billeder fra dagligdag, ture osv.

Du vil få forklaret, hvad vi er for en skole, og hvad du kan forvente dig af et ophold her. Samtidig vil du få fortalt, hvad vi forventer af dig.

Bagefter kan I i ro og mag snakke igennem, hvad det vil sige at gå på efterskole på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole. Husk at tilmelde dig en besøgssøndag i formularen nedenunder.

Efterskolernes Dag og Aften
Her er der åbent hus, og ingen tilmelding nødvendig. Programmet er magen til besøgssøndagene, men der vil være mere liv på skolen, og fx er alle linjelærere og hele ledelsen til rådighed her.

 

TIlmeld dIt besøg her

    .

    .