EFTERSKOLERNES DAG 2020
– SØNDAG DEN 27.9 KL. 12-17

OBS: Husk tIlmeldIng nederst på sIden her!

Kære gæster.

Vi glæder os til at se jer på Efterskolernes Dag søndag d. 27. september 2020. Vi vil på denne dag give jer et grundigt indblik i et efterskoleår på HNIE. I vil opleve en fællessamling i hallen hvor forstander Lars Fey og viceforstander Anna-Mette Fischer vil fortælle om skolen og vores værdier, samt vise billeder fra dagligdag, ture osv. Her vil vi også vise en virtuel rundvisningsvideo, hvor man kan se elevers værelser, boområder mm. Man kan også få en fysisk rundvisning af nuværende elever, hvor man kommer rundt og ser skolen udefra, samt ser klasselokaler mm.

Herefter er der mulighed for at gå til de forskellige linjelærere og stille spørgsmål. De vil være i hvert deres lokale. Man kan også tale med nuværende elever og andre af skolens lærere, hvis man har spørgsmål, der ikke nødvendigvis omhandler linjerne.

OBS: Til skoleåret 21-22 er der stadig ledige pladser til piger (dog ikke flere pladser på islandshestelinjen), og venteliste til drenge.

Det praktiske:

På grund af Covid19 afvikler vi Efterskolernes Dag lidt anderledes end normalt. Vi lever op til alle retningslinjer, så ingen skal være utrygge ved at komme på besøg.

Vi deler dagen ind i flere tidszoner, så vi kan styre, hvor mange der er på skolen ad gangen. Vi har lavet 5 tidszoner, og tager imod et maksimum på 45 familier i hver zone.

Som kommende interesseret elev, må man tage op til 2 personer med sig på besøg, og man skal tilmelde sig en af de 5 tidszoner.
Vi sørger for at ensrette gå-retninger, og vi udleverer også mundbind til dem, der gerne vil bruge det.
En tidszone er 90 minutter, og her starter man med fællessamlingen i hallen (45 minutter), hvor man også får udleveret en lille snackpose. Herefter er der sat 45 minutter af til rundvisning og/eller linjelærer-snak og/eller generelle spørgsmål.

Tidszoner:

12.00-13.30 – Lukket for tilmelding
13.00-14.30
14.00-15.30
15.00-16.30
16.00-17.30

Er man sløj eller har symptomer på Covid19, bedes man blive hjemme.

Er I forhindrede (eller bliver tidszonen optaget) har vi også udvalgte søndage i løbet af året, hvor vi afholder Åbent Hus. Se nærmere på hjemmesiden.

OBS: Til skoleåret 21-22 er der stadig ledige pladser til piger (dog ikke flere pladser på islandshestelinjen), og venteliste til drenge.

På gensyn den 27. september!

Efterskolernes Dag 2020 – Søndag den 27.9 kl. 12-17