PRØV 24 TIMER PÅ SKOLEN
24 TIMER2020-09-02T14:40:55+02:00

PRØV EFTERSKOLEN GRATIS I 24 TIMER

– kommer forår 2021

Går du i 7. – 9. klasse og har du lyst til at prøve et helt års efterskoleoplevelser på blot et døgn, så er vores ”24 timer på HNIE” en mulighed for dig.

Fra en fredag til en lørdag i november får du chancen for at opleve efterskolen, smage køkkenets dejlige mad, prøve linjefag og valgfag, deltage i aftenunderholdning og være sammen med andre unge om at opleve efterskolelivet.

Info: Pakkeliste fremsendes i oktober sammen med det færdige program.

Max. 100 tilmeldte og kun adgang een gang.

Du kan også ringe på telefon 86 89 83 99 mandag til fredag mellem kl. 9 og 15.

Du skal besøge os Inden optagelse

Hvis du overvejer at tage et år på efterskole hos os, er det et krav, at du har besøgt skolen, inden du kan blive endeligt optaget på skolen. Du kan komme til en af de faste rundvisninger, men går du i 7. – 9. klasse, er det en god ide at være med på vores 24 Timer, et arrangement hvor du får et indblik i efterskolelivet, med alle linjefagene og det sociale samvær. Læs mere herom på forsiden.

Besøgs-søndage
På besøgs-søndagene samt efterskolernes dag og aften vil du kunne få en rundvisning på skolen af en af de nuværende elever eller en lærer og en samtale med en lærer.

Du vil få forklaret, hvad vi er for en skole, og hvad du kan forvente dig af et ophold her. Samtidig vil du få fortalt, hvad vi forventer af dig.

Bagefter kan I i ro og mag snakke igennem, hvad det vil sige at gå på efterskole på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole.

LÆS MERE OM ANDRE BESØGSDAGE

“KOM OG BESØG OS I 24 TIMER”

Lars Fey – forstander