Bliv elev

Klik her!

Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole

Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole var den første efterskole, der tilbød undervisning i en kombination af natur og idræt. Hvad det vil sige kan bl.a. læses i skolens formålsparagraf:

“Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole er en selvejende institution hvis formål det er, udover at give undervisning i de almindelige skolefag, gennem et aktivt friluftsliv at bibringe eleverne en forståelse for den danske naturs egenart og de muligheder, den giver i rekreativt øjemed.”

Her på efterskolen fører vi til prøve for både 9. klasse og 10. klasse. Udover dette har vi også projektbaseret 10. klasse, som du kan læse meget mere om her.

En Idrætsefterskole hvor naturen er i fokus

Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole er en skole, hvor linjefag og aktiviteter foregår i naturen, såsom vores “Islandsheste” linje. Her har vi en underviser og 14 heste, hvoraf 10 af dem bruges til ridning. På den måde får du lov til at bruge naturen som et redskab, der kan give dig gode og udfordrende oplevelser i dit år på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole. Alle vores linjer er udendørs, og vi sætter meget fokus på, at vi får rørt os og får gode oplevelser, uanset hvilken linje du vælger.

Du kan læse mere om skolen ved at klikke her

Projekt Lærende Netværk

HNIE deltager i et projekt støttet af Statens Kompetencecenter. Projektet foregår i samarbejde med 2 andre efterskoler og vi kalder det for Lærende Netværk. Læs en artikel om projektet her:Lærende Netværk Artikel