Arrangementer

Bliv elev

Klik her!

Arrangementer

teater efterskole

Showuge

En gang årligt laver vi en stor forestilling – vi kalder det for showugen. Alle elever deltager i det store projekt af performanceagtig karakter. Eleverne indvælger sig på f.eks. skuespil, musik, sceneteknik osv. Dette leder frem mod en fremvisning for bedsteforældre (generalprøven) samt for forældre den sidste lørdag i ugen.

showuge efterskole

Fuglsø

I maj måned tager hele skolen til Fuglsø-centeret for at mødes med og konkurrere mod andre efterskoler i mange forskellige idrætsdiscipliner. Det vigtigste er at deltage og have en sjov og anderledes dag, hvor alle deltager ud fra de forudsætninger, de har.

Du kommer til:

  • at dyrke idræt med og mod andre efterskoleelever
  • at opleve sammenhold
  • at deltage i turneringer i mange forskellige idrætsgrene
  • at have hyggeligt samvær med andre efterskoleelever

fodbold efterskole

 Koncerter og foredrag

Skolen inviterer i løbet af året forskellige interessante mennesker på besøg, og ca. 2 gange om året er der en koncert ved et udenlandsk band, som herefter også er med i engelskundervisningen. Som elev vil du møde mennesker med forskellige synspunkter/livsanskuelser, og du kan blive præsenteret for forskellige politiske og religiøse holdninger. Vi mener, at gennem dialog og udfordringer af holdninger, kan vi blive klogere, og dermed fremme gensidig tolerance og respekt.

koncert efterskole musik

 Fester

Kontaktgrupperne er med til at stå for 4 forskellige skolefester, som bliver afholdt hen over året: høstfest, julefest, fastelavnsfest og gallafest. Her oser skolen af feststemning, og oftest er flotte kostumer en fast del af festerne.

fastelavn efterskole

Kontaktgruppedag

Kontaktgruppedagen er en eftermiddag og aften, hvor de enkelte kontaktgrupper skal hygge og spise sammen med deres kontaktlærer. Det overordnede mål med denne dag er at knytte venskabsbånd elever og lærer imellem og at have mulighed for at se andre sider af hinanden.

Som udgangspunkt tager gruppen hjem til den enkelte lærer, hvor man fælles laver mad, spiller spil og lign., men hvis dette ikke er praktisk muligt pga. fx afstand, står det gruppen frit for at finde på noget andet. Dette kan fx være en fælles ridetur eller en aften sammen i bowlingcentret.

hestelinje efterskole

Pige- og drengeweekend

En gang om året står weekenden i hormonernes tegn, her skal ikke afsløres så meget, men glæd dig til en anderledes weekend.

pigeweekend efterskole

Aktivitetsdage for folkeskoleelever

Som en del af linjen er man  med til at planlægge og gennemføre en dag, hvor vi har inviteret andre elever (oftest yngre) til at komme og prøve vores aktiviteter. Vores elever planlægger selv dagens forløb og tager sig selv af alle gæsterne.

Du kommer til:

  • at tilrettelægge dagen for vores gæster
  • at bruge de færdigheder og kundskaber, du har tilegnet dig i løbet af året inden for dit linjefag
  • at passe på og trøste de små gæster
  • at  vise ansvar og tænke sikkerhed
  • at give eleverne et indblik i, hvad en efterskole kan og er.

idrætsdag efterskole

Maddag

På maddagen ser vi på et eller flere madtemaer på en måde, så begrebet mad i bredeste forstand bliver anskuet på en ny og anderledes måde.

Du vil fx opleve, at mad er langt mere mangfoldigt end blot et middel til mæthed.

I praksis kommer alle elever til at beskæftige sig med madtemaet, og bespisningen denne dag tilstræbes at være en illustration eller underbyggelse af temaet.